nedeľa, 10 november 2013 18:42

Ako vybrať kvalitné mäso a ako ho skladovať

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Foto: Tesco Foto: Tesco

Druhý diel videí s názvom Čo na pulte, to na jazyku, sa venuje téme výberu kvalitného mäsa. Diváci dostanú dobré rady, čo majú obsahovať obaly a ako mäso skladovať.

Dozvite sa napríklad aj to, prečo netreba chladené mäso doma zamraziť (po rozmrazení mäso stratí na kvalite) alebo ako dávať kura do chladničky správnym spôsobom.

"Druhý diel sme zároveň spravili takmer dvojnásobne dlhý a pri informáciách sme sa rozhodli ísť viac do hĺbky. Práve tento postup si vyžiadali diváci prvej časti seriálu. Ďalší diel, na facebooku by mal byť už tento mesiac, bude venovaný zelenine," hovorí Tomáš Ferenčík z Tesco Stores. 

 Video nájdete tu: https://www.youtube.com/watch?v=i6kIWp8flhQ

 

 



Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Pošlite nám článok

Máte zaujímavé informácie

 

Chcete sa podeliť s informáciami z oblasti rodiny, tehotenstva, výchovy, školstva, bývania, krásy či zdravia?

Prihláste / registrujte sa a pridajte článok na web. Je to pre Vás zložité? Pošlite nám článok mailom na redakcia@rodicom.sk

Ste prihlásený? Pošlite článok.

Rastieme s Hipom

Tipy odborníkov pre lepší spánok bábätiek

Tipy odborníkov pre lepší s…

Každé dieťa má iný spánkový režim, preto nemôžeme hovoriť o jednom univerzálnom recepte na jeho...

Prev Next