BLESKOVKY
Suroviny: pol kila srnčieho mäsa, 5 dkg masla, 3 lyžice pokrájanej koreňovej zeleniny, 1 malá cibuľa, soľ, 3 zrnká čierneho korenia, 2 zrnká nového korenia, 2 zrnká borievky, kúsok bobkového listu, štipka tymiánu, lyžica polohrubej múky, 1/16 l červeného vína, trocha octu.
Suroviny: 450 g cukiny, 60 g póru, 150 g ovsených vločiekt drtených, 40 g špaldovej múky hladkej, 1 vajce, 2 KL soľ
Suroviny: bataty, cukina, cibuľa, pór, hrášok, šampiňóny, mozzarella, morská soľ, provensálske korenie, repkový olej
Suroviny: 120 g mandlí, 180 g špaldovej múky celozrnnej, 1 KL sódy bicarbony, 120 g masla, 2 vajcia, 160 g práškového cukru, 4 PL mlieka, 0,5 dcl bieleho rumu, šľahačka na šľahanie
Suroviny: 200 g kryštálový cukor hnedý, 2,5dl mlieka, 2 PL zemiakového škrobu, 100g mandlí, 3 smotany na šľahanie, 2 PL masla, 1 vanilkový cukor, jablká + kryštálový cukor hnedý
Suroviny: cvikla, batát (sladký zemiak), cibuľa, olej (olivový,repkový), krupica, vajce, soľ, tymián
Suroviny: špaldová múka hladká, štipka soli, vajce, voda, 2 PL oleja. Omáčka: huby, smotana na šľahanie, špaldová múka, soľ, cibuľa
Suroviny: 1 a pol kg ryby, 60 g masla, 50 g cibule, 2 kávové lyžičky mletej papriky, 1 lyžica paradajkového pretlaku, 30 g hladkej múky, soľ, ocot, asi 3/8 litra vody.