Chrumkavá čalamáda - Príprava:
Kapustu, cibuľu, papriku, uhorky nakrájame. Z octu ,vody a nakladača uvaríme nálev, necháme vychladnúť a až potom zalejeme: Necháme stáť 12 hod.,naložíme do fliaš a sterilizujeme 15 minút.
Suroviny: 1 kilo kapusty, 1 kilo cibule, 1 kilo uhoriek, 1 kilo papriky, pol litra octu, 300 gramov curu
Chrumkavá čalamáda - Príprava:
Kapustu, cibuľu, papriku, uhorky nakrájame. Z octu ,vody a nakladača uvaríme nálev, necháme vychladnúť a až potom zalejeme: Necháme stáť 12 hod.,naložíme do fliaš a sterilizujeme 15 minút.
Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.