Domáci kečup

Suroviny: 250 gramov jabĺk, 250 gramov cibule, 2000 gramov rajčiakov, 1.5 dL vody, 1.5 dL octu, trošku mletej škorice, trošku mletých klinečkov, polievková lyžička soli, čajová lyžička mletej červenej papriky, 150 gramov cukru 

Kečup - Príprava:

Zeleninu a jablká umyjeme, očistíme, nakrájame a spolu s vodou a octom povaríme. Potom pridáme škoricu, klinčeky, soľ, mletú papriku, cukor a varíme do zhustnutia. Potom zmes prepasírujeme, ešte trochu povaríme a horúcu naplníme do pohárov. Nesterilizujeme, ale necháme vychladnúť pod dekou.

Zdieľajte článok




Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

O nás

Portál Rodičom.sk je určený pre rodičov s deťmi. Týmto sa zameriava na širokú cieľovú skupinu jeden milión ľudí. Ponúka nielen praktické rady pri výchove detí, tehotenstve, školákoch či tínedžeroch, ale aj recepty, video návody a rady, diskusie...

Newsletter

Chcete viac skvelých článkov? Zadajte vašu adresu a pošleme vám ich...

Kontakt

Chcete sa niečo opýtať, poslať článok? Napíšte nám na: 

 

 

Na zlepšenie našich služieb používame súbory cookies. Prehliadaním web stránok súhlasíte s ich využitím. Používanie môžete odmietnuť nastavením Vášho prehliadača.