utorok, 07 marec 2017 12:48

Šalát z jabĺk, reďkvičiek a jogurtu

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Šalát z jabĺk, reďkvičiek a jogurtu Foto: pixabay.com

Suroviny: 1250 gramov jablk, 900 gramov reďkvičky, 125 gramov jogurt biely, 80 gramov citrónová šťava - 1 citrón, 10 gramov cukor, soľ 

Šalát z jabĺk, reďkvičiek a jogurtu - Príprava:, 

Z jogurtu, citrónovej šťavy, cukru a soli pripravíme zálievku, ktorou zalejeme na plátky pokrájané očistené jablká a reďkvičky. Premiešame a podávame vychladené. Na foto ešte pred pridaním jogurtu. 



Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Pošlite nám článok

Máte zaujímavé informácie

 

Chcete sa podeliť s informáciami z oblasti rodiny, tehotenstva, výchovy, školstva, bývania, krásy či zdravia?

Prihláste / registrujte sa a pridajte článok na web. Je to pre Vás zložité? Pošlite nám článok mailom na redakcia@rodicom.sk

Ste prihlásený? Pošlite článok.

Rastieme s Hipom

Na zlepšenie našich služieb používame súbory cookies. Prehliadaním web stránok súhlasíte s ich využitím. Používanie môžete odmietnuť nastavením Vášho prehliadača.