utorok, 07 marec 2017 12:45

Plzenský rybací šalát

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Plzenský rybací šalát Foto a recept: SPAK

Suroviny: 80 gramov majonézy SPAK, 250 gramov varených zemiakov, 40 gramov cibule, 80 gramov Jogurtového dressingu SPAK, 80 gramov šunkovej salámy, 40 gramov (sterilizovaného) hrášku,, 1 štipka) soli a čierneho korenia podľa chuti, 80 gramov jabĺk, 100 gramov kyslých sleďov, 40 gramov varenej mrkvy 

Plzenský šalát - Príprava:

Varené zemiaky, šunkovú salámu, olúpané jablká a varenú mrkvu nakrájame na rovnomerné kocky. Pridáme nakrájanú cibuľu, hrášok, nakrájané slede. Nakoniec pridáme majonézu a Jogurtový dressing SPAK a všetko dobre premiešame.



Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Pošlite nám článok

Máte zaujímavé informácie

 

Chcete sa podeliť s informáciami z oblasti rodiny, tehotenstva, výchovy, školstva, bývania, krásy či zdravia?

Prihláste / registrujte sa a pridajte článok na web. Je to pre Vás zložité? Pošlite nám článok mailom na redakcia@rodicom.sk

Ste prihlásený? Pošlite článok.

Na zlepšenie našich služieb používame súbory cookies. Prehliadaním web stránok súhlasíte s ich využitím. Používanie môžete odmietnuť nastavením Vášho prehliadača.