utorok, 07 marec 2017 11:18

Zapečený hermelín

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Zapečený hermelín Foto: pexels.com

Suroviny: 1 hermelín, 1 pesto, 1 sušené rajčiny, 1 šunka 

Beďov hermelín - Príprava:

Hermelín pozdĺžne prekrojíme, na obe polovičky natrieme trochu pesta, poukladáme na plátky nakrájanú šunku, na kocky pokrájané sušené rajčiny, a dáme do vyhriatej rúry tak na 10-15 minút zapiecť. Podávame s pečenými zemiakmi a zeleninovou oblohou.



Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Pošlite nám článok

Máte zaujímavé informácie

 

Chcete sa podeliť s informáciami z oblasti rodiny, tehotenstva, výchovy, školstva, bývania, krásy či zdravia?

Prihláste / registrujte sa a pridajte článok na web. Je to pre Vás zložité? Pošlite nám článok mailom na redakcia@rodicom.sk

Ste prihlásený? Pošlite článok.

Rastieme s Hipom

Prev Next