pondelok, 06 marec 2017 20:18

Tekvica na smotane

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Tekvica na smotane Foto: pixabay.com

Suroviny: 600 gramov tekvice, soľ, 30 gramov hladkej múky, 2.5 dL smotany,  polievková lyžička posekaného čerstvého kôpru, čajová lyžička cukru, polievková lyžička octu alebo citrónovej šťavy 

TEKVICA NA SMOTANE - Príprava:

Tekvicu olúpeme, zbavíme jadrovníka, postrúhame na hrubom strúhadle, zalejeme vodou a uvaríme do mäkka. Potom tekvicu osolíme, zahustíme múkou opraženou nasucho a povaríme. Nakoniec pridáme smotanu a ochutíme posekaným čerstvým kôprom, cukrom a octom alebo citrónovou šťavou. Podávame s upraženými vajcami alebo s údeninou.



Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Pošlite nám článok

Máte zaujímavé informácie

 

Chcete sa podeliť s informáciami z oblasti rodiny, tehotenstva, výchovy, školstva, bývania, krásy či zdravia?

Prihláste / registrujte sa a pridajte článok na web. Je to pre Vás zložité? Pošlite nám článok mailom na redakcia@rodicom.sk

Ste prihlásený? Pošlite článok.