pondelok, 06 marec 2017 19:10

Chrumkavé zemiakové placky / haruľa

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Chrumkavé zemiakové placky / haruľa Foto: Pixabay.com

Suroviny: 1 kilo zemiakov, 400 gramov hrubej múky, 2 lyžičky soli

Podkrkonošské chrumkavé placky - Príprava:

Vychladnuté, varené zemiaky spracujeme so soľou a s hrubou múkou až vznikne tuhé cesto ako na rezance. Vyváľajte z neho placky, ktoré opečieme po oboch stranách na vymastenom plechu v rúre. Podávame čerstvo pečené, kedy sú krehké a chrumkavé.



Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Pošlite nám článok

Máte zaujímavé informácie

 

Chcete sa podeliť s informáciami z oblasti rodiny, tehotenstva, výchovy, školstva, bývania, krásy či zdravia?

Prihláste / registrujte sa a pridajte článok na web. Je to pre Vás zložité? Pošlite nám článok mailom na redakcia@rodicom.sk

Ste prihlásený? Pošlite článok.

Rastieme s Hipom