nedeľa, 05 marec 2017 17:20

Vianočná kapustnica z údeného mäsa

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Suroviny: 250 gramov údeného mäsa, 400 gramov kyslej kapusty, 10 gramov sušených húb, 30 gramov masti, 1 cibuľa, 30 gramov hladkej múky, 0.5 čajová lyžička(s) červenej papriky, 10 gramov soli, 150 gramov zemiakov, 2 dL smotany, 

Vianočná kapustnica z údeného mäsa - Príprava:

Údené mäso zalejeme vodou, uvaríme do polomäkka, vyberieme, pokrájame na malé kocky a vložíme späť do vývaru. Pridáme pokrájanú kyslú kapustu, vopred namočené huby a uvedieme do varu. Z masti, cibule pokrájanej nadrobno, múky a mletej červenej papriky pripravíme zápražku, ktorú zamiešame do polievky a podľa chuti osolíme. Nakoniec do polievky pridáme osobitne uvarené zemiaky a zjemníme smotanou.



Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Pošlite nám článok

Máte zaujímavé informácie

 

Chcete sa podeliť s informáciami z oblasti rodiny, tehotenstva, výchovy, školstva, bývania, krásy či zdravia?

Prihláste / registrujte sa a pridajte článok na web. Je to pre Vás zložité? Pošlite nám článok mailom na redakcia@rodicom.sk

Ste prihlásený? Pošlite článok.