Čevapčiči

Suroviny: 60 dkg chudého bravčového mäsa, soľ, čierne korenie, lyžica masti, lyžica hladkej múky. 

Postup: Mäso zomelieme strojčekom (ak nemáme mleté), osolíme, okoreníme a spojíme. Na pomúčenej doske urobíme valček, z neho nakrájame valčeky hrubé ako tučný prst a obalíme v múke. Panvicu natrieme malým kúskom masti a valčeky na nej zo všetkých strán upečieme. Nesmieme pražiť vo väčšom množstve tuku, aby čevapčiči chutilo skôr ako pečené na rošte. Ak ho chcete piecť na rošte, potom bez natretia olejom. Podávame so zemiakmi a drobno sekanou cibuľkou a horčicou. 

Zdieľajte článok




Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

O nás

Portál Rodičom.sk je určený pre rodičov s deťmi. Týmto sa zameriava na širokú cieľovú skupinu jeden milión ľudí. Ponúka nielen praktické rady pri výchove detí, tehotenstve, školákoch či tínedžeroch, ale aj recepty, video návody a rady, diskusie...

Newsletter

Chcete viac skvelých článkov? Zadajte vašu adresu a pošleme vám ich...

Kontakt

Chcete sa niečo opýtať, poslať článok? Napíšte nám na: 

 

 

Na zlepšenie našich služieb používame súbory cookies. Prehliadaním web stránok súhlasíte s ich využitím. Používanie môžete odmietnuť nastavením Vášho prehliadača.