Živánska

Suroviny: 4 zemiaky, 8 plátkov slaniny, 2 papriky, 2 cibule, 400 gramov mäsa, 4 polievkové lyžice korenín, 4 klobásky, brokolica (kto chce)

Živanska - Príprava:

Všetku zeleninu si nakrájame na plátky. Na vymastený alobal ukladáme naspodok plátky slaniny, v lubovolnom poradí prekladáme zeleninu s mäsom a klobásou. Pre zdravých fajnšmekrov môžete pridať aj brokolicu: Všetko ochutíme, zatvorime poriadne do alobalu a pečieme v pahreba asi 40 minút.

Zdieľajte článok




Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

O nás

Portál Rodičom.sk je určený pre rodičov s deťmi. Týmto sa zameriava na širokú cieľovú skupinu jeden milión ľudí. Ponúka nielen praktické rady pri výchove detí, tehotenstve, školákoch či tínedžeroch, ale aj recepty, video návody a rady, diskusie...

Newsletter

Chcete viac skvelých článkov? Zadajte vašu adresu a pošleme vám ich...

Kontakt

Chcete sa niečo opýtať, poslať článok? Napíšte nám na: 

 

 

Na zlepšenie našich služieb používame súbory cookies. Prehliadaním web stránok súhlasíte s ich využitím. Používanie môžete odmietnuť nastavením Vášho prehliadača.