Zapekané teľacie rezne

Suroviny: 400 gramov teľacieho mäsa na rezne, 30 gramov tuku, soľ, mleté čierne korenie, 0.5 liter mäsový vývar, 4 plátky šunky, 100 gramov tvrdého syra, 1 polievková lyžička kyslej smotany

ZAPEKANÉ TEĽACIE REZNE - Príprava:

Mäso pokrájame na rezne a naklepeme. Opražíme v rozohriatom tuku z obidvoch strán, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, podlejeme vývarom alebo vodou a dusíme. Keď je mäso takmer mäkké, na každý rezeň položíme plátok šunky, posypeme postrúhaným tvrdým syrom, pokvapkáme kyslou smotanou a zapečieme vo vyhriatej rúre.

Zdieľajte článok




Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

O nás

Portál Rodičom.sk je určený pre rodičov s deťmi. Týmto sa zameriava na širokú cieľovú skupinu jeden milión ľudí. Ponúka nielen praktické rady pri výchove detí, tehotenstve, školákoch či tínedžeroch, ale aj recepty, video návody a rady, diskusie...

Newsletter

Chcete viac skvelých článkov? Zadajte vašu adresu a pošleme vám ich...

Kontakt

Chcete sa niečo opýtať, poslať článok? Napíšte nám na: 

 

 

Na zlepšenie našich služieb používame súbory cookies. Prehliadaním web stránok súhlasíte s ich využitím. Používanie môžete odmietnuť nastavením Vášho prehliadača.