nedeľa, 05 marec 2017 17:29

Vínové koláčiky

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Vínové koláčiky foto: pixabay.com

Suroviny: 300 gramov hladkej muky, 250 gramov rastlinného tuku, 5 polievková lyžičky vina 

Vínové koláčiky - Príprava:

Všetko spolu zmiešame, rozvaľkáme na 0,5 cm a vykrajujeme drobné tvary, ktoré sa pri pečení nafúknu. Pečieme pri 175 stupnoch do zlatista, ešte horúce ich obalujeme v práškovom cukre.

Viac z tejto kategórie: « Domáca vianočka Jablkový krém »


Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Pošlite nám článok

Máte zaujímavé informácie

 

Chcete sa podeliť s informáciami z oblasti rodiny, tehotenstva, výchovy, školstva, bývania, krásy či zdravia?

Prihláste / registrujte sa a pridajte článok na web. Je to pre Vás zložité? Pošlite nám článok mailom na redakcia@rodicom.sk

Ste prihlásený? Pošlite článok.

Na zlepšenie našich služieb používame súbory cookies. Prehliadaním web stránok súhlasíte s ich využitím. Používanie môžete odmietnuť nastavením Vášho prehliadača.