sobota, 04 marec 2017 11:28

Rakúske višne s tvarohom

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Rakúske višne s tvarohom Foto: pixabay.com

Suroviny: 250 gramov jemného tvarohu, 2 žĺtky, pol vanilínového cukru, 80 gramov práškového cukru, pol deci griotky do krému, tuhý sneh z dvoch bielkov, 1 pohár zaváraných višní, 2 čajové lyžičky griotky do pohárov, šľahačka na zdobenie

RAKÚSKE VIŠNE - Príprava:

Jemný tvaroh rozmiešame. V miske miešame žĺtky , obidva cukry do penista a pridáme do tvarohu. Zamiešame do krému griotku a tuhý sneh z bielkov. Do vysokých pohárov dáme tvarohový krém, na to rozdelíme odkvapkané višne, polejeme griotkou, opäť dáme vrstvu tvarohového krému a povrch zdobíme šľahačkou.



Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Pošlite nám článok

Máte zaujímavé informácie

 

Chcete sa podeliť s informáciami z oblasti rodiny, tehotenstva, výchovy, školstva, bývania, krásy či zdravia?

Prihláste / registrujte sa a pridajte článok na web. Je to pre Vás zložité? Pošlite nám článok mailom na redakcia@rodicom.sk

Ste prihlásený? Pošlite článok.

Rastieme s Hipom