pondelok, 20 február 2017 20:05

Hrnčekový makový koláč

Napísal(a) rodicom.sk
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)

Suroviny: 2 poháre maku, 2 poháre polohrubej múky, 2 vajcia, 1 pohár cukru, 1.5 pohára mlieka, PDP (prášok do pečiva) 

Príprava: Vajcia, olej a cukor vymiešame, pridáme mak a mlieko a nakoniec pridáme múku s PDP. Pečieme pri 175 stupňoch.
Po upečení potrieť lekvárom a poliať citrónovou alebo čokoládovou (na foto) polevou.
Foto: sxc.hu

Viac z tejto kategórie: « Linecké kvietky Makový zákusok »


Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Pošlite nám článok

Máte zaujímavé informácie

 

Chcete sa podeliť s informáciami z oblasti rodiny, tehotenstva, výchovy, školstva, bývania, krásy či zdravia?

Prihláste / registrujte sa a pridajte článok na web. Je to pre Vás zložité? Pošlite nám článok mailom na redakcia@rodicom.sk

Ste prihlásený? Pošlite článok.

Rastieme s Hipom

Doprajte bábätku masáž. Prečo je dôležitá a ako na to?

Doprajte bábätku masáž. Pr…

Masáže pre bábätko predstavujú veľmi príjemné chvíľky, rovnako ako pre dospelého človeka. Je to vhodný...

Prev Next