BLESKOVKY
Recept: mlieko 175 ml, lyžica kryštálového cukru, 350 gramov polohrubej múky, droždie polka kocky - cca 20 gramov. Na plnku 150 gr tvarohu, 100 gr kyslej smotany, 2 ks vanikového cukru, cca 2 lyžice práškového cukru, kto má rád, aj sušené hrozienka.
Recept : 500 ml kefíru, 250 gramov polohrubej múky, štipka soli, 3 polievkové lyžice práškového cukru, 2 vajcia.
Suroviny: 50 dkg hladkej alebo polohrubej múky, 5-10 dkg cukru, 5 dkg tuku (oleja), 1 celé vajce, 2 dkg droždia, 1/2 dkg soli, 1/2 litra mlieka, posekané mandle
Suroviny: 50 dkg hladkej alebo polohrubej múky, 5-10 dkg cukru, 5 dkg tuku (oleja), 1 celé vajce, 2 dkg droždia, 1/2 dkg soli, 1/2 litra mlieka , posekané mandle.
Suroviny: 50 dkg hladkej alebo polohrubej múky, 5-10 dkg cukru, 5 dkg tuku (oleja), 1 celé vajce, 2 dkg droždia, 1/2 dkg soli, 1/2 litra mlieka , plnka podľa chuti (lekvár, nutela, mak).
Suroviny: 500 gramov očistených jabĺk nastrúhaných na jemno, 50 gramov práškového cukru, 2 polievková lyžičky citrónovej šťavy, 400 mL bieleho jogurtu, 120 gramov piškôt
Suroviny: 3 zarovnané polievkové lyžice plátkových mandlí, 1 zmesi na pečenie Buchty Dr.Oetker (suroviny podľa návodu na obale zmesi Buchty), 125 gramov rozpusteného a vychladnutého masla, 2 vrchovaté polievkové lyžice hrozienok, 200 mL vlažného mlieka, 2 polievkové lyžice rumu, 1 rozšľahané vajce na potretie, 2 balíčky Vanilínového cukru Dr.Oetker,
Suroviny: 150 ml studeného mlieka, 1 balíček Zlatého klasu Dr.Oetker (40 g), 1 Vanilkový struk „Bourbon“ Dr.Oetker, 1 balíček Škoricového cukru Dr.Oetker, 75 gramov cukru, 100 mL rumu, 20 ks sušených brusníc, 1 balíček Vanilkového cukru Dr.Oetker, 1 balíček Šľahačky v prášku Dr.Oetker, 1 liter mlieka