piatok, 07 apríl 2017 08:58

Pečený zubáč

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Pečený zubáč Foto: pixabay.com

Suroviny: 1 a pol kg ryby, soľ, rasca, 15 dkg masla, zelený petržlen, citrónová šťava 

Postup: Ak je zubáč veľký, stiahneme kožu a mäso odkrojíme od kosti. Diely zubáča posolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou alebo octom, a aby sa pri pečení nerozpadol, zľahka ho obalíme v múke. Zubáča pečieme na rozpálenom masle 10-12 minút. Opatrne ho vyberieme na rozohriatu misu, polejeme sťavou, v ktorej sa piekol, obložíme pečenými zemiakmi a ozdobíme zeleným petržlenom a štvrťkami citróna. 



Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Pošlite nám článok

Máte zaujímavé informácie

 

Chcete sa podeliť s informáciami z oblasti rodiny, tehotenstva, výchovy, školstva, bývania, krásy či zdravia?

Prihláste / registrujte sa a pridajte článok na web. Je to pre Vás zložité? Pošlite nám článok mailom na redakcia@rodicom.sk

Ste prihlásený? Pošlite článok.

Rastieme s Hipom

Na zlepšenie našich služieb používame súbory cookies. Prehliadaním web stránok súhlasíte s ich využitím. Používanie môžete odmietnuť nastavením Vášho prehliadača.