piatok, 17 marec 2017 15:41

Ryba na horčici

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Ryba na horčici foto Pixabay.com

Suroviny: 1 kg ryby, 4 kávové lyžičky horčice, 8 dkg masla, 5 dkg cibule, 1/2 litra vody, 5 dkg zeleniny, čierne korenie, nové korenie, bobkový list, 2 dkg múky, citrónová šťava alebo ocot 

Postup: Očistenú rybu pokrájame na diely, osolíme a natrieme horčicou. Na masle speníme cibuľku, vložíme na ňu rybu, po oboch stranách ju rýchle opečieme a podlejeme ju vývarom zo zeleniny a korenia. Nádobu stiahneme na okraj platne a rybu necháme pariť 15 minút. Potom ju opatrne vyberieme, omáčku zahustíme múkou, rozmiešanou v troške studenej vody a niekoľko minút ju povaríme.Hotové nalejeme na rybu. Podávame so zemiakmi: tento spôsob prípravy je vhodný pre morské ryby, najmä tresku. 

Viac z tejto kategórie: « Steak z tuniaka Ryba na víne »


Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Pošlite nám článok

Máte zaujímavé informácie

 

Chcete sa podeliť s informáciami z oblasti rodiny, tehotenstva, výchovy, školstva, bývania, krásy či zdravia?

Prihláste / registrujte sa a pridajte článok na web. Je to pre Vás zložité? Pošlite nám článok mailom na redakcia@rodicom.sk

Ste prihlásený? Pošlite článok.

Rastieme s Hipom

Na zlepšenie našich služieb používame súbory cookies. Prehliadaním web stránok súhlasíte s ich využitím. Používanie môžete odmietnuť nastavením Vášho prehliadača.