sobota, 18 február 2017 19:15

Rybie filé na smotane

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Rybie filé na smotane foto: freeimages.com

Suroviny: 4 plátky filé, 2 lyžice kečupu, 1 mrazená zelenina podľa chuti, štipka korenia a soli, 4 plátky syra Eidam, 1 smotana na šľahanie alebo varenie, 

Príprava:

Zapnite rúru na cca 180 stupňov. Filé umyte, osoľte, okoreňte, a vložte do maslom natretého pekáča. Potom na filé rozložte zeleninu, podlejte trochou vody a vložte na desať minút do rozohriatej rúry. Po desiatich minútach nakvapkajte na zeleninu kečup, zalejte smotanou a prikryte syrom, ktorý tiež môžete pokvapkať kečupom. Pečte pokiaľ šťava nezhustne a syr sa nezačne červenať. Podávajte s varenými zemiačikmi a nasekaným petržlenom.



Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Pošlite nám článok

Máte zaujímavé informácie

 

Chcete sa podeliť s informáciami z oblasti rodiny, tehotenstva, výchovy, školstva, bývania, krásy či zdravia?

Prihláste / registrujte sa a pridajte článok na web. Je to pre Vás zložité? Pošlite nám článok mailom na redakcia@rodicom.sk

Ste prihlásený? Pošlite článok.