sobota, 18 február 2017 13:39

Pečený pstruh s rozmarínom

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Pečený pstruh s rozmarínom foto: freeimages.com

Suroviny: 30 gramov masla, 2 strúčiky cesnaku, 2 pstruhy ,2 vetvičky rozmarínu, 80 gramov anglickej slaniny 

Pečený pstruh s rozmarínom - Príprava:

Vypitvané a očistené čerstvé pstruhy posolíme a pokvakáme citrónovou šťavou zvnútra i zvonka. Pridáme mleté biele korenie, zvnútra vytrieme prelisovaným cesnakom a pridáme ešte kúsky rozmarínu.
Dovnútra dáme kúsok masla a zvonka položíme na pstruha plátky anglickej slaniny. Pečieme odklopené pomaly pri teplote 160°C asi hodinu a pol. Hotové ozdobíme posekaným petržlenom.

Viac z tejto kategórie: « Pečený kapor Plnené pstruhy »


Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Pošlite nám článok

Máte zaujímavé informácie

 

Chcete sa podeliť s informáciami z oblasti rodiny, tehotenstva, výchovy, školstva, bývania, krásy či zdravia?

Prihláste / registrujte sa a pridajte článok na web. Je to pre Vás zložité? Pošlite nám článok mailom na redakcia@rodicom.sk

Ste prihlásený? Pošlite článok.

Rastieme s Hipom