sobota, 18 február 2017 13:29

Grilovaný pstruh s bylinkami

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Grilovaný pstruh s bylinkami Foto: freeimages.com

Suroviny: 1 pstruh, 1 citrón, petržlenová vňať, kôpor. 

Príprava:

Pstruha umyjeme, osušíme a dáme dole plutvy. Nasolíme zvonka i zvnútra. Vnútri poriadne posypeme nasekanou petržlenovou vnatou a kôprom. Šupneme na rošt a opečieme z každej strany 6-10minút.
Vyberieme a pokvapkáme citrónom. Podávame so zemiakmi, so zeleninou.



Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Pošlite nám článok

Máte zaujímavé informácie

 

Chcete sa podeliť s informáciami z oblasti rodiny, tehotenstva, výchovy, školstva, bývania, krásy či zdravia?

Prihláste / registrujte sa a pridajte článok na web. Je to pre Vás zložité? Pošlite nám článok mailom na redakcia@rodicom.sk

Ste prihlásený? Pošlite článok.