sobota, 18 február 2017 13:14

Francúzsky rybí nákyp

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Francúzsky rybí nákyp Ilustračné foto: Freeimages.com

Suroviny: 250 gramov vareného rybieho mäsa, 2 vajcia, 1.5 dL hustej bešamelovej omáčky, trocha masla, mleté čierne korenie, soľ 

Príprava:

Uvarenú rybu očistite, stiahnite z nej kožu, mäso buď rozdrvte vidličkou na jemnú kašu, alebo pomeľte. Kašu rozrieďte bešamelovou omáčkou, okoreňte, osoľte a zohrievajte. Keď zmes začne vrieť, odstavte a pomaly za stáleho miešania pridajte žĺtky a z bielkov ušľahaný tuhý sneh. Potom všetko vylejte do nákypovej formy vymastenej maslom a v mierne teplej rúre pečte asi 20 minút. Upečený nákyp vyklopte a hneď podávajte.



Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Pošlite nám článok

Máte zaujímavé informácie

 

Chcete sa podeliť s informáciami z oblasti rodiny, tehotenstva, výchovy, školstva, bývania, krásy či zdravia?

Prihláste / registrujte sa a pridajte článok na web. Je to pre Vás zložité? Pošlite nám článok mailom na redakcia@rodicom.sk

Ste prihlásený? Pošlite článok.