sobota, 18 február 2017 13:08

Filé vo vínnom cestíčku

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Filé vo vínnom cestíčku foto: freeimages.com

Suroviny: 600 gramov filé z rýb, 2 strúčiky cesnaku, 100 ml bieleho vína, 2 polievková lyžičky maizeny, 2 vajcia, 1 dl oleja, citrón, petržlenová vňať

Príprava:

Rybie filé osolíme a natrieme pretlačeným cesnakom. Vo víne rozšľaháme vajcia, maizenu, osolíme a vymiešame hladké redšie cestíčko. Pripravené filé zľahka obalíme v múke, namočíme do cestíčka a vyprážame na rozohriatom oleji z oboch strán. Každú porciu pokvapkáme citrónovou šťavou a ozdobíme kúskami citróna a petržlenovou vňaťou.



Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Pošlite nám článok

Máte zaujímavé informácie

 

Chcete sa podeliť s informáciami z oblasti rodiny, tehotenstva, výchovy, školstva, bývania, krásy či zdravia?

Prihláste / registrujte sa a pridajte článok na web. Je to pre Vás zložité? Pošlite nám článok mailom na redakcia@rodicom.sk

Ste prihlásený? Pošlite článok.