Špagety s baklažánom

Suroviny: 2 menšie baklažány, 500 gramov špagiet, 350 gramov lúpaných paradajok, 10 gramov soli, čajová lyžička oregána, 2 polievková lyžičky kečupu 

ŠPAGETY S BAKLAŽÁNOM - Príprava:

Baklažány umyjeme pod tečúcou vodou a osušíme. Pokrájame ich na rezance i s kožou. Baklažány z každej strany osmažíme na zohriatom olivovom oleji na panvici. Pridáme paradajky, nadrobno posekaný cesnak, osolíme, pridáme oregano a nakoniec kečup. V samostatnom hrnci si tradičným spôsobom pripravíme špagety. Do vody, v ktorej špagety varíme, pridáme trošku oleja, aby sa nezlepili. Keď sú špagety hotové, precedíme ich, vysypeme na tanier a na povrch dáme pripravený baklažán.

Zdieľajte článok

Označené v



Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

O nás

Portál Rodičom.sk je určený pre rodičov s deťmi. Týmto sa zameriava na širokú cieľovú skupinu jeden milión ľudí. Ponúka nielen praktické rady pri výchove detí, tehotenstve, školákoch či tínedžeroch, ale aj recepty, video návody a rady, diskusie...

Newsletter

Chcete viac skvelých článkov? Zadajte vašu adresu a pošleme vám ich...

Kontakt

Chcete sa niečo opýtať, poslať článok? Napíšte nám na: 

 

 

Na zlepšenie našich služieb používame súbory cookies. Prehliadaním web stránok súhlasíte s ich využitím. Používanie môžete odmietnuť nastavením Vášho prehliadača.