sobota, 18 február 2017 20:13

Bezlepkové keksy

Napísal(a)
Ohodnotiť túto položku
(0 hlasov)
Bezlepkové keksy Ilustračné foto: freeimages.com

Suroviny: 1 šálka Schar Mix C, 1 šálka pohánkových lupienkov Bio, 3/4 šálky trstinového cukru, 1 šálka kokosu, 1/4 šálky drveného ľanu, 125 g masla, 2 PL zlatého sirupu, 2 PL vody, 1/2 čl sódy bikarbóny 

Postup: Zmes surovín z prvého riadku premiešame vo veľkej mise. Suroviny z druhého riadku necháme rozpustiť na miernom plameni. Zmiešanú sódu s vodou vmiešame do masla, ktoré sa spení. Odstavíme a vmiešavame do sypkej zmesi.
Urobíme polievkovou lyžicou kôpky na papierom vyložený plech. Pečieme v rúre vyhriatej na asi 150°C štvrťhodiny až 20 minút. Ešte teplé zložíme z plechu a necháme chladnúť na mriežke.

Zdroj: http://archiv.dobre-napady.sk/news.php?readmore=163



Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

Pošlite nám článok

Máte zaujímavé informácie

 

Chcete sa podeliť s informáciami z oblasti rodiny, tehotenstva, výchovy, školstva, bývania, krásy či zdravia?

Prihláste / registrujte sa a pridajte článok na web. Je to pre Vás zložité? Pošlite nám článok mailom na redakcia@rodicom.sk

Ste prihlásený? Pošlite článok.

Rastieme s Hipom

Na zlepšenie našich služieb používame súbory cookies. Prehliadaním web stránok súhlasíte s ich využitím. Používanie môžete odmietnuť nastavením Vášho prehliadača.