CHRENOVÁ OMÁČKA - Príprava:
Z masti a hladkej múky si pripravíme bledú zápražku, ktorú zalejeme trochou studenej vody a mliekom. Osolíme a povaríme. Potom pridáme smotanu a podľa chuti ocot, cukor a čerstvý postrúhaný chren.
Suroviny: masť, 40 gramov hladkej múky,hnček mlieka, soľ, 2 dl smotany, 1 polievková lyžička octu, polievková lyžička cukru, 2 polievkové lyžičky čerstvého postrúhaného chrenu
CHRENOVÁ OMÁČKA - Príprava:
Z masti a hladkej múky si pripravíme bledú zápražku, ktorú zalejeme trochou studenej vody a mliekom. Osolíme a povaríme. Potom pridáme smotanu a podľa chuti ocot, cukor a čerstvý postrúhaný chren.
Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.