Plzenský rybací šalát

Suroviny: 80 gramov majonézy SPAK, 250 gramov varených zemiakov, 40 gramov cibule, 80 gramov Jogurtového dressingu SPAK, 80 gramov šunkovej salámy, 40 gramov (sterilizovaného) hrášku,, 1 štipka) soli a čierneho korenia podľa chuti, 80 gramov jabĺk, 100 gramov kyslých sleďov, 40 gramov varenej mrkvy 

Plzenský šalát - Príprava:

Varené zemiaky, šunkovú salámu, olúpané jablká a varenú mrkvu nakrájame na rovnomerné kocky. Pridáme nakrájanú cibuľu, hrášok, nakrájané slede. Nakoniec pridáme majonézu a Jogurtový dressing SPAK a všetko dobre premiešame.

Zdieľajte článok




Napíšte komentár

Presvedčte sa prosím, že ste vložili všetky požadované informácie označené hviezdičkou (*) . HTML kód nie je povolený.

O nás

Portál Rodičom.sk je určený pre rodičov s deťmi. Týmto sa zameriava na širokú cieľovú skupinu jeden milión ľudí. Ponúka nielen praktické rady pri výchove detí, tehotenstve, školákoch či tínedžeroch, ale aj recepty, video návody a rady, diskusie...

Newsletter

Chcete viac skvelých článkov? Zadajte vašu adresu a pošleme vám ich...

Kontakt

Chcete sa niečo opýtať, poslať článok? Napíšte nám na: